Hardloop verlichting - Waarom kiezen voor een oplaadbare borstlamp?

hardloop verlichting oplaadbaar

 

Een nachtelijke hardloper moet altijd een licht bij zich hebben. Oplaadbare hardloop verlichting middels een borstlamp is een van de beste soorten licht om mee te nemen. Een borstlamp met ledverlichting is helder genoeg om je pad te verlichten en bestuurders in de omgeving op de hoogte te houden van jouw aanwezigheid.

Waarom is een borstlamp een populair type hardloop verlichting?

Een borstlamp is een eenvoudige en effectieve hardloop verlichting voor nachtlopers. Het verlichtingsvest is eenvoudig te dragen op de borst en makkelijk vast te klikken met een klik gesp. De verlichting is hiermee eenvoudig aan je lichaam te bevestigen en zorgt voor zichtbaarheid aan voor- en achterzijde terwijl je in beweging bent.

Hardloop verlichting met dimfunctie en verstelbare lichtstraal

Bij een goede borstlamp is het mogelijk om de lichtstand te wijzigen om jezelf in door donkere straten te navigeren. Denk bijvoorbeeld aan een dimlicht functie of een draaibare voorlamp, zodat je de hoek van de lichtstraal zelf kunt bepalen. Bovendien voorkomt een dimfunctie of het veranderen van de lichtstraal van je borstlamp dat je andere weggebruikers verblindt. 

Duurzame hardloop verlichting dankzij opladen

De meeste lampen werken op batterijen, een goede borstlamp heeft echter een oplaadfunctie. Lege batterijen zijn verleden tijd, ga voor gemak en eenvoud door de batterij op te laden met een USB-kabel. Bovendien is oplaadbare hardloop verlichting veel duurzamer dan de traditionele hardloop lampjes. Geen last meer van lege batterijen die in de weg liggen, klinkt goed hé?

Past deze hardloop verlichting wel?

Het is verleden tijd om de juiste maat hardloop verlichting te kiezen. Wanneer je kiest voor een borstlamp maak je eenvoudig gebruik van verstelbare gespen. De band van een optimale borstlamp is elastisch, verstelbaar in lengte en heeft tevens een reflecterende lijn voor extra zichtbaarheid. Geschikt voor elk lichaamstype dus, zowel voor mannen als vrouwen.

Kortom, een oplaadbare borstlamp is een nuttig veiligheidshulpmiddel voor hardlopers van alle niveaus. Het is gemakkelijk mee te nemen, goedkoop in aanschaf en nuttig in veel situaties; van nachtelijke wandelingen tot kampeerexpedities. Iedereen die 's nachts rent, moet om veiligheidsredenen een handige lamp bij zich hebben. Het is vooral van belang als je vaak na zonsondergang of op slecht verlichte wegen loopt.

Interesse in een oplaadbare borstlamp? Bekijk de Boston 500 borstlamp van BOWINQ. Het voldoet aan alle eisen van de ideale hardloop verlichting!

Ontdek de Boston 500