Over BOWINQ

Het merk BOWINQ is in 2019 ontstaan om verschillende activiteiten in het donker gemakkelijker te maken. Dit doen wij door het op de markt brengen van praktische verlichtingsproducten van hoge kwaliteit tegen een acceptabele prijs.

De schoonheid van de nacht gaat soms gepaard met moeilijkheden door een gebrek aan licht. Ga je bijvoorbeeld een rondje hardlopen na zonsondergang? Ga veilig op weg met onze Boston 500 hardloop verlichting voor optimaal licht én comfort. Je bent volledig verlicht en draagt bij aan de verkeersveiligheid. Liever in de avond sleutelen aan jouw hobby auto? Ervaar een wereld van gemak met onze Phoenix 500 hoofdlamp.

Visibility is erg belangrijk voor ieders veiligheid. BOWINQ biedt de perfecte oplossing voor iedereen die voor of na zonsondergang naar buiten gaat. Samen hopen wij het nachtelijke buitenleven toegankelijker te maken en dragen we bij aan een stukje veiligheid in Nederland en de rest van Europa!

Bij BOWINQ hechten wij waarde aan duurzaamheid, daarom maken al onze verlichtingsproducten gebruik van een duurzame en stroom besparende led-technologie. Tevens zijn onze verlichtingsproducten altijd oplaadbaar, hierdoor voorkomen we een lading aan lege batterijen bij het klein chemisch afval.

We zorgen er zoveel mogelijk voor dat onze producten in een zo eenvoudig mogelijke verpakking worden geleverd. Hoe minder afval we met ons allen produceren, des te minder wij het milieu belasten.

BOWINQ, your sight at night.

Interesse in een van onze producten? Dat is mooi! Wij houden van snelheid en doen daarom ons uiterste best om jouw pakketje zo snel mogelijk te bezorgen. Ken je ons nog niet en bestel je liever via vertrouwde platformen zoals Amazon of Bol.com? Ook hier zijn wij verkrijgbaar! Vragen? Neem gerust contact op, wij helpen je graag.

Met vriendelijke groet,
Team BOWINQ